Hoppa till innehåll

Retur och reklamationer

Du som är privatperson har 14 dagars ångerrätt/bytesrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket. Du som utnyttjar sin ångerrätt, betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan.

Om varan är trasig när du öppnar paketet eller om det blir fel på varan bör du, som är privatperson, reklamera varan inom skälig tid och senast 2 månader efter att du upptäckte felet. Vid fel i varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

Instruktioner:
Denna instruktion gäller alla typer av returbegäran. Det är viktigt att du fyller i samtliga fält i returblanketten. Returnumret är giltigt i 14 dagar och returen måste vara oss tillhanda inom dessa dagar. Ett retur- eller reklamationsnummer ska alltid bifogas. Returer och reklamationer utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

Vi kommer att kontakta dig per e-post med ett returnummer så fort din begäran har mottagits och kontrollerats.
Vid retur MÅSTE alla produkter returneras i originalförpackningar komplett med samtliga tillbehör och med samma transportföretag som när de mottogs. Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen. Förpacka godset väl för att undvika skador. Bifoga en kopia av returbekräftelsen i returen och skicka den till oss.

OBS! Returer som skickas in utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

Garantiärenden:
För garanti ärenden, kontakta din närmaste återförsäljare, du hittar den HÄR   alternativt kontakta oss via formuläret HÄR