Hoppa till innehåll

Eldriven promenadskoter

Att kunna röra sig fritt och utan hjälp. Att ta lite längre promenader eller få med sig det man handlat utan att behöva bära tungt. Det är vad en eldriven promenadskoter kan göra för dig.

En promenadskoter kräver inget körkort, ingen åldersgräns och den är hur enkel som helst att köra. Farten kan anpassas för krypkörning inomhus eller raskare takt på promenaden eller till affären. Du både svänger och backar lätt som en plätt. Dessutom parkerar du helt avgiftsfritt!

Det finns olika versioner av våra promenadskotrar, olika utformade beroende på hur du vill använda den mest. Den kan vara liten och lätt att ta med sig i bilen eller stor och rejäl för att klara svårare terräng och långa turer. Här hittar du garanterat en modell som passar dig.

CE

Alla våra promenadskotrar är CE-märkta vilket innebär
att produkten är kontrollerad och uppfyller grundläggande krav.

Trygg affär

Promenadskoter omfattas av ett års garanti mot fabrikationsfel.
Garantin omfattar inte förslitningsdelar såsom däck, batterier och glödlampor.

HS 328

Från 16.900 kr
Finns i färgerna

HS 520

Från 24.900 kr
Finns i färgerna

HS 828

Från 34.900 kr
Finns i färgerna

HS 925

Från 29.900 kr
Finns i färgerna

Fördelar med promenadskoter
Kärt barn har många namn sägs det, vissa kallar dom Elscooter – andra säger Promenadscooter eller bara Skoter. Även Permobil eller Eloped används vilket är två varumärken. Vi har helt enkelt valt benämningen Promenadskoter med svensk stavning för våra produkter.

Nästan ljudlöst och mycket miljövänligt rullar den fram. Att ladda med el inför åkturen är hur enkelt som helst med den medföljande smarta laddaren som ansluts i ett vanligt 220 voltsuttag. Godkänd CE-märkt laddare följer alltid med när du köper en skoter från oss. Till vissa modeller sitter den till och med fastmonterad så att det bara är att dra ut sladden – ungefär som på en dammsugare.

ÄR DU INTRESSERAD?

Beställ hem vår katalog kostnadsfritt

Enklare än så här blir det inte!

Steg 1

Välj utlämningsställe

Vi har 47 utlämningsställen över hela Sverige

dots
Steg 2

Snabb leverans

Levereras snabbt och tyggt

dots
Steg 3

Montering & Säkerhet

Monteras av en auktoriserad tekniker

dots
Steg 4

Överlämning

Personlig genomgång av scootern med dig