Hoppa till innehåll

Om Dealy Sweden AB

ATV / FYRHJULINGAR, MOPEDBILAR, PROMENADSKOTRAR, ELMOPEDER OCH TILLBEHÖR

Vi är etablerade som en av Sveriges absolut största generalagenter inom bl.a. mopedbilar, fyrhjulingar och olika el-produkter. Våra produkter är prisvärda och vi erbjuder våra kunder köptrygghet genom att vi är verksamma i Sverige, har vårt lager av produkter och reservdelar här samt att det är lätt att komma i kontakt med oss.

Våra produkter säljs av återförsäljare över hela Sverige vilket gör det möjligt att se produkterna, provköra och få den hjälp du behöver både före och efter ett köp.

Vi har ATV för alla behov, från barnmaskin till de större arbetsmaskinerna, och vi är störst i Sverige på mopedbilar. Dealy Sweden AB är på god väg att etablera sig som en av de största aktörerna inom segmentet Promenadskoter och vi har nyligen lanserat elmopeder av märket LV på den svenska marknaden.

Dealy Sweden AB är ett dotterbolag till Olle Olsson Bolagen AB som under mer än ett halvt sekel har verkat som generalagent för en rad olika varumärken och produkter. Fram till 2015 var vi generalagent för Isuzu och dessförinnan Fiat, Alfa-Romeo, Suzuki, Jaguar och Mazda.

Vill du läsa mer om våra andra varumärken som LIGIER, MICROCAR, HISUN, GOES, STELS eller SEGWAY så hittar du dom här på www.dealysweden.se  

Att vara importör innebär bland att annat att vi tar ett producentansvar i vissa miljösammanhang. För att efterleva detta är det självklart för oss att vara med i följande insamlingssystem:

Insamling av litiumbatterier.
El-kretsen

Insamling av blybatterier.
Blybatteriretur

Närmaste insamlingsställe för batterier hittar du på www.batteriatervinningen.se

Insamling av förpackningar.
Förpacknings & tidningsinsamlingen (www.ftiab.se/hushall.html)

Välkommen som kund till Dealy Sweden AB

Blybatteriretur certifikat 2021 - Dealy Sweden AB
Elkretsen certifikat 2020 - Dealy Sweden AB
FTI Certificate 2021 - Dealy Sweden AB