Hoppa till innehåll

Elmoped från LV scooter

Varför ska man välja en elmoped? Lång räckvidd, smarta funktioner och trygga egenskaper åker du till jobbet, träningen, affären eller vännerna ljudlöst och miljösmart – utan att tumma på att det dessutom skall vara kul!

Glöm att stå där och fundera på varför mopeden inte startar. Är det bensinen, bränsleslangen eller kanske tändstiftet som inte funkar som det ska? Minimalt med service och de måsten som tillhör bensindrivna mopeder, här bara tutar och kör du.

LVs elmopeder erbjuder ett helt nytt sätt att på ett bra, billigt, miljövänligt och roligt sätt ta dig dit du vill. Nedan ser du de 4 modellerna vi har i lager. 

LV Electric scooters
3 års garanti på elmoped

LX01

Från 28.995 kr
Finns i färgerna

LX02

Från 26.995 kr
Finns i färgerna

LX04

Från 22.995 kr
Finns i färgerna

LX05

Från 32.995 kr
Finns i färgerna

Fördelar med elmoped
En elmotor erbjuder många fördelar för dig som vill köra moped. Då en elmotor kräver minimalt med service slipper du allt det där du inte vill lägga tid på. Glöm bensin och tvåtaktsolja – du “tankar” din LV Scooter i ditt vanliga vägguttag. Batteriet laddas fullt på 6 timmar från helt tomt. Det går att plocka ur och ta med det för laddning eller låta det sitta kvar i mopeden vid laddning. 

Vill du veta mer om våra elmopeder?

Beställ hem vår katalog kostnadsfritt

Enklare än så här blir det inte!

Steg 1

Välj utlämningsställe

Vi har 47 utlämningsställen över hela Sverige

dots
Steg 2

Snabb leverans

Levereras snabbt och tyggt

dots
Steg 3

Montering & Säkerhet

Monteras av en auktoriserad tekniker

dots
Steg 4

Överlämning

Personlig genomgång av scootern med dig