Hoppa till innehåll

Vi anpassar efter dig!

Vi vill att det ska vara enkelt att köpa och få hem sin efterlängtade produkt, vare sig det är en
moped eller promenadskoter. Här nedan beskriver vi de olika beställningssätt vi erbjuder.

Beställ via dealy.se

Beställning via dealy.se med utlämning hos ÅF
Om Du väljer att beställa din Elmoped eller Promenadskoter via dealy.se är det möjligt att få din produkt körklar hos närmsta auktoriserade verkstad/återförsäljare utan att du behöver betala någon extra kostnad för det. Vi har återförsäljare i hela landet vilket gör att du kan ta del av vårt sortiment oavsett var du bor utan att behöva ta emot din beställda vara hem till dig, montera själv och ta hand om allt emballage som du annars måste spara under tiden återlämningstiden gäller. Detta är ett bekvämt, tryggt och smidigt leveransalternativ för dig som samtidigt vill få en ordentlig introduktion till din produkt och få den viktiga leveransservicen gjord och därmed säkerställa grunden för att garantivillkoren skall gälla. Du får också direktkontakt med en återförsäljare som kan ge svar på de frågor som du undrar över och behöver få svar på. Alla delar är även monterade, produkten testad och leveransservad. De flesta återförsäljare är även godkända verkstäder eller på annat sätt ombesörjer reparationer och service vilket innebär att där du hämtar den kan du även senare lämna den för service. 

Som ÅF så behöver ni fylla i en blankett för kvittens vid leverans och skicka in den till oss på Dealy. Du hittar blanketten HÄR

Beställning via dealy.se med hemleverans
Beställer du produkten med hemleverans aviseras du av speditören i god tid. Du kontrollerar vid leveransen godset att det inte har några skador och skulle så vara fallet anmäler du det direkt till speditören/chauffören. Du behöver montera backspeglar och andra detaljer själv samt ladda batterier och göra funktionskontroller själv enligt anvisningar du får vid beställning och som du även kan ladda ner från dealy.se. Du kan läsa mer om övriga villkor, distansköplagen osv under rubriken köpvillkor på denna sida och vad du behöver göra för att garantier mm skall gälla vid hemleverans. Hemkörning till privatadress på dagtid, dvs fram till kl 17:00.

Hitta din närmaste återförsäljare

Besök och köp hos en ÅF

Besök din närmaste handlare och köp direkt
Om du väljer att köpa din produkt direkt hos din återförsäljare på traditionellt sätt kan du själv bestämma tider och när du har möjlighet att besöka återförsäljaren. Väl på plats har du möjlighet att provköra de olika alternativ som finns och vad som passar dig och din plånbok bäst. Du får också fackmannamässiga råd och tips och skapar en relation med återförsäljaren för kommande behov som tex service. Du får också produkten monterad, testad och leveransservad och kan hämta den när det passar dig. Våra återförsäljare har också tillgång till våra reservdelssystem och verkstadssupport som garanterar dig ett tryggt och smidigt ägande. De flesta av våra återförsäljare har också förmånliga finansieringslösningar om så skulle vara ett önskemål.

Hitta din närmaste återförsäljare

Beställning via telefon

Ring oss så hjälper vi dig gärna med din beställning och svarar på dina frågor på 018-17 06 00 (Mån-Fre 09:00-14:00 – eller maila oss på webshop@dealy.se